Drömmar blir till verklighet – i södra Frankrike

...speciellt i Languedoc-Roussillon och i den vackra franska byn Peyriac de Mer, omgiven av saltsjöar, flamingos och Corbières vinfält!

Som gäst på Le Flamant Rouge får du allt du behöver för din inspiration och kreativitet.


Välkommen till Peyriac de Mer och
Le Flamant Rouge!

Välj språk:

News

Kurs i Art Journaling 28 maj – 1 juni

Nu kör vi Art Journaling med Victoria Engholm – för FJÄRDE gången! Kursen är väldigt omtyckt och brukar bli full, så vänta inte för länge med att boka in dig. Victoria lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på […]

Peyri’ART 1-2/6 2019

Varannat år organiseras Peyri’ART, en fantastisk konstrunda, i Peyriac-de mer. Restauranger, gallerier, pensionat och även folks egna hem förvandlas till över 30 temporära gallerier. Konst av hög kvalitet från hela Frankrike har valts ut, och det brukar bli en intessant blandning av allt från skulptur till klassiskt oljemåleri. Du går den utmärkta banan som slingrar […]

Kreativ Kurs 7-11/5 under ledning av Erica Löfgren/Hello Creative

Vill Du genom lekfullhet och intuition komma i kontakt med din kreativitet och fantasi? I denna kurs, som leds av skådespelerskan Erica Löfgren, får du genom guidande övningar, tid och ro att väcka din skaparglädje. I övningar tillsammans och enskilt kommer vi att låta skaparkraften växa under dessa, både lekfulla och rofyllda dagar. Du ges […]

Rooms

 • Edith Piaf

  Bli den passionerade artisten du alltid velat vara! Gå upp för trappan till översta våningen, se ut på byn genom fönstret och dröm dig bort, tänk på livet – La Vie en Rose, som Edith. — Rum Edith Piaf, 2 personer, delat badrum.

 • Georges Braque

  Picasso, Dali och Braque – alla målade de i Languedoc-Roussillon. Målar du? Vi har allt du behöver: dukar, färg, inspiration och det himmelsblå taket! Skapa din egna takmålning! — Rum Georges Braque, 2-3 personer, delat badrum.

 • Coco Chanel

  Privat svit à la Coco Chanel! Låtsas att du är Coco på 1950-talet. På med det röda läppstiftet och lev La vie med stil! — Rum Coco Chanel, 2 personer, privat badrum.

 • Albert Camus

  Författarrummet – Är skrivande din grej? Bli författare för en weekend eller stanna på rummet i månader. Nobelpriset kanske väntar på dig! – Rum Albert Camus, 2-3 personer, delat badrum.